maanantai 11. helmikuuta 2013

Ranta

Kävin vähän iltakävelyllä rannalla ja viidestätoista kuvasta yksi onnistui. Kaikki muut oli ihan tärähtäneitä, koska en voinut ottaa iltahämärässä salamalla kuvaa, joten kuvasin manuaalilla. Jalat on tosi väsyneet kävelemisestä, koska kävelin tänään kahteen eri kauppakeskukseen ja kiersin jokaisen kaupan läpi. Illalla kun ei ollut muuta tekemistä niin kävin sitten vielä rannalla käpyttelemässä, mutta se olikin sitten jaloille vähän ehkä liikaa. Muita kuvia ei vielä kävelyreissulta saa koska käytin digikameraani, johon unohdin ottaa suomesta usb-johdon mukaan. Toisin sanoen, kaikki kuvat jotka ovat digikamerassani, myöskin pysyvät siellä. Yritin löytää paikallisista liikkeistä oikeaa piuhaa, mutta kenelläkään ei sellaista ollut. JES. Kuva rannalta on otettu järkkärillä ja siihen sain usb-piuhan Josemilta.

Huomenna luvassa koululla vierailua. Mulle on varattu aika kansainvälisen toimiston kanssa ja saan vihdoin ja viimein vähän selkoa tähän opiskelujuttuun. Ettei menis ihan lomailuksi ja pällistelyksi koko kolme kuukautta.

Costa de Zapillo



3 kommenttia:

  1. Kiva että siellä menny alku hyvin :) Kumpa vois iteki käppäillä rantsussa eikä kahlata lumihangessa ;D

    VastaaPoista
  2. Välillä tulee niin koti-ikävä et mielessä käy sellainenkin mahdollisuus että mielummin siellä lumessa kuin täällä ikävöiden. Useimmin illalla kun on ihan rikki päivän kävelyretkistä niin on ihan valmis lähtee kotiin kunnes sitten aamulla kun on saanu hyvät yöunet niin maailma näyttää taas toiselta. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. alun ku kestät nii aika menee nopsaa. ei ne tärkeet suomen päästä kolmessa kuukaudessa katoo kumminkaan :)

      Poista